Manhattan visoki

Manhattan-hoey-FP-MNH07-S01 contentfull viskoki

Toplozračni kamin Manhattan Norveškega proizvajalca NORPEIS odlikuje kakovost, design in čisto izgorevanje. Kamin Manhattan vam bo  s svojo edinstveno obliko polepšal prostor. S svojimi odličnimi karakteristikami  in visokim odstotkom  izkoristkov vam kamin NORDPEIS omogoča hitro in učinkovito pridobivanje kvalitetne toplote ter dolgotrajen učinek ogrevanja zahvaljujoč kvalitetni notranji oblogi.

V kamin Manhattan je vgrajen kaminski vložek N 36 V, ki ga  lahko dobite v štirih barvah : črni, antracit, crom in mat crom. Kaminski vložek N 36 V ima notranjo oblogo kurišča iz Termott plošč, katere poskrbijo, da kamin Manhattan  oddaja toploto še več ur. Kurišče N 36 V je v celoti izdelano iz kotlovske pločevine in ima zato dolgo življenjsko dobo. Kurišča NORDPEIS so izdelana po najnovejših tehničnih standardih in omogočajo priklop zunanjega dovoda zraka. Primerna so za klasične kot tudi za nizkoenergijske objekte.

PRIPOROČILO:

Za kvalitetno in čim bolj čisto izgorevanje sta potrebna dva najbolj pomembna dejavnika-kisik in kurjava – drva. Poznamo drva različnih vrst in energijskih vrednosti. Še vedno so za kurjenje v kaminih po začetnem nalaganju z lažjimi vrstami lesa (breza , oreh, gaber,…)najboljša bukova drva, saj je njihova žerjavica najmočnejša. Zelo pomemben dejavnik pri kurjenju z drvmi je njihova vlažnost, ki naj bi bila med 15 in 18 %. Drva naj bi se začela uporabljati drugo sezono medtem, ko so prvo leto  primerno skladiščena. Pri slabi in  preveč vlažni kurjavi lahko pride celo do zamašitve dimnika, kar lahko pripelje do hujših posledic. 

Znamka  NORDPEIS zagotavlja odlično kvaliteto svojih kaminov saj imajo kamini kar 5 let garancije.

Tehnični podatki

  • Kapaciteta ogrevanja: 7 kW
  • Mere: 2380 x 790 x 790 mm
  • Teža: 440 kg
  • Kurišče: N 36 V
  • Barva kurišča: črni, antracit, krom sijaj, krom mat
  • Izvedba: Kotni, visoki
  • Namen uporabe: Notranje toplozračno ogrevanje
  • Premer dimne cevi:: 150 mm
  • Izkoristek:: 78 %
Povpraševanje

Podatki podjetja

Marjeta Huško s.p.
Pot v dolino 19
1261 Ljubljana -Dobrunje
Matična številka: 3982343000
ID za DDV: SI11168854
TEL/FAX: 01 542 94 16
GSM: 041 822 022 ali 041 708 496

Plačilo na obroke

kreditne kartice

Cenjene stranke obveščamo, da smo z 1.1.2016 uvedli različne možnosti plačila in sicer:
Možnost plačila s karticami BA, Maestro, Visa, Diners in American Exspress;
Možnost plačila na obroke: Diners do 24 obrokov, American Express možno plačilo na 3, 6, ali 12 obrokov.

Close Panel

Member Login