Salzburg M

Kaminska peč Salzburg, Norveškega proizvajalca NORPEIS odlikuje kakovost, design in čisto izgorevanje. Kamin Salzburg vam bo s svojo edinstveno obliko polepšal prostor. S svojimi odličnimi karakteristikami in visokim odstotkom izkoristkov vam kamin NORDPEIS omogoča učinkovito pridobivanje kvalitetne toplote ter dolgotrajen učinek ogrevanja zahvaljujoč kvalitetni notranji oblogi.

Kaminska peč Salzburg ima notranjo oblogo kurišča iz šamotnih plošč, katere poskrbijo, da kamin Salzburg oddaja toploto več dni. Kaminska peč Salzburg je izdelana po najnovejših tehničnih standardih in omogočajo priklop zunanjega dovoda zraka. Zaradi svojih karakteristik je primeren za vgradnjo v klasičnih , kot tudi nizkoenergijskih objektih. Na voljo so tri velikosti glede na količino akumulacijskega materiala-šamota.

Za kvalitetno in čim bolj čisto izgorevanje sta potrebna dva najbolj pomembna dejavnika-kisik in kurjava – drva. Poznamo drva različnih vrst in energijskih vrednosti. Še vedno so za kurjenje v kaminih po začetnem nalaganju z lažjimi vrstami lesa (breza , oreh, gaber,…)najboljša bukova drva, saj je njihova žerjavica najmočnejša. Zelo pomemben dejavnik pri kurjenju z drvmi je njihova vlažnost, ki naj bi bila med 15 in 18 %. Drva naj bi se začela uporabljati drugo sezono medtem, ko so prvo leto primerno skladiščena. Pri slabi in preveč vlažni kurjavi lahko pride celo do zamašitve dimnika, kar lahko pripelje do hujših posledic.

Znamka NORDPEIS zagotavlja odlično kvaliteto svojih kaminov saj imajo kamini kar 5 let garancije.

Tehnični podatki

  • Kapaciteta ogrevanja: 2,5 kW
  • Mere: v/š/g 1485/680/480 mm
  • Teža: 410 kg
  • Kurišče: /
  • Barva kurišča: črna
  • Izvedba: Ravni
  • Namen uporabe: Notranje ogrevanje z akomulacijo
  • Premer dimne cevi:: 150 mm
Povpraševanje

Sorodni izdelki

Podatki podjetja

Marjeta Huško s.p.
Pot v dolino 19
1261 Ljubljana -Dobrunje
Matična številka: 3982343000
ID za DDV: SI11168854
TEL/FAX: 01 542 94 16
GSM: 041 822 022 ali 041 708 496

Plačilo na obroke

kreditne kartice

Cenjene stranke obveščamo, da smo z 1.1.2016 uvedli različne možnosti plačila in sicer:
Možnost plačila s karticami BA, Maestro, Visa, Diners in American Exspress;
Možnost plačila na obroke: Diners do 24 obrokov, American Express možno plačilo na 3, 6, ali 12 obrokov.

Close Panel

Member Login