Ronda samostoječi

roma 160

Samostoječi kamin Ronda Norveškega proizvajalca NORPEIS odlikuje kakovost, design in čisto izgorevanje. Kamin Ronda vam bo  s svojo edinstveno obliko polepšal prostor. S svojimi odličnimi karakteristikami  in visokim odstotkom  izkoristkov vam kamin NORDPEIS omogoča hitro in učinkovito pridobivanje kvalitetne toplote ter dolgotrajen učinek ogrevanja zahvaljujoč kvalitetni notranji oblogi. 

V kamin Ronda je vgrajen kaminski vložek NI 26 v črni barvi. Kaminski vložek NI 26 ima  obložene  notranje stranice iz Termott plošč, katere poskrbijo, da kamin Ronda  oddaja toploto še več ur. Kurišče NI 26 je v celoti izdelano iz kvalitetno litega železa in ima zato dolgo življenjsko dobo.

PRIPOROČILO:

Za kvalitetno in čim bolj čisto izgorevanje sta potrebna dva najbolj pomembna dejavnika-kisik in kurjava – drva. Poznamo drva različnih vrst in energijskih vrednosti. Še vedno so za kurjenje v kaminih po začetnem nalaganju z lažjimi vrstami lesa (breza , oreh, gaber,…)najboljša bukova drva, saj je njihova žerjavica najmočnejša. Zelo pomemben dejavnik pri kurjenju z drvmi je njihova vlažnost, ki naj bi bila med 15 in 18 %. Drva naj bi se začela uporabljati drugo sezono medtem, ko so prvo leto  primerno skladiščena. Pri slabi in  preveč vlažni kurjavi lahko pride celo do zamašitve dimnika, kar lahko pripelje do hujših posledic. 

Znamka  NORDPEIS zagotavlja odlično kvaliteto svojih kaminov saj imajo kamini kar 5 let garancije.

Tehnični podatki

Povpraševanje