Panama kotni

Loft2 Panama final upd v2

Novo v 2013

Kotni kamin Panama Norveškega proizvajalca NORPEIS odlikuje kakovost, design in čisto izgorevanje. Kamin Amsterdam vam bo s svojo edinstveno obliko polepšal prostor. S svojimi odličnimi karakteristikami in visokim odstotkom izkoristkov vam kamin NORDPEIS omogoča hitro in učinkovito pridobivanje kvalitetne toplote ter dolgotrajen učinek ogrevanja zahvaljujoč kvalitetni notranji oblogi. Kamin Panama ima kot opcijo možnost dodelave niše za shranjevanje drv in dodatnih elementov za izbiro višine obloge.

V kamin Panama je vgrajen kaminski vložek Q-34AL, ki ga lahko dobite v klasični črni barvi, lahko izbirate med levo ali desno postavitvijo. Kaminski vložek Q-34AL ima notranjo oblogo kurišča iz Termott plošč, katere poskrbijo, da kamin Panama oddaja toploto še več ur. Kurišče Q-34AL je v celoti izdelano iz kotlovske pločevine in ima zato dolgo življenjsko dobo. Kurišča NORDPEIS so izdelana po najnovejših tehničnih standardih in omogočajo priklop zunanjega dovoda zraka. Primerna so za klasične kot tudi za nizkoenergijske objekte.

Za kvalitetno in čim bolj čisto izgorevanje sta potrebna dva najbolj pomembna dejavnika-kisik in kurjava – drva. Poznamo drva različnih vrst in energijskih vrednosti. Še vedno so za kurjenje v kaminih po začetnem nalaganju z lažjimi vrstami lesa (breza , oreh, gaber,…)najboljša bukova drva, saj je njihova žerjavica najmočnejša. Zelo pomemben dejavnik pri kurjenju z drvmi je njihova vlažnost, ki naj bi bila med 15 in 18 %. Drva naj bi se začela uporabljati drugo sezono medtem, ko so prvo leto primerno skladiščena. Pri slabi in preveč vlažni kurjavi lahko pride celo do zamašitve dimnika, kar lahko pripelje do hujših posledic.

Znamka NORDPEIS zagotavlja odlično kvaliteto svojih kaminov saj imajo kamini kar 5 let garancije.

Tehnični podatki

  • Kapaciteta ogrevanja: 7 kW
  • Mere: v/š/g 1391 / +1: 2391 mm/940/530
  • Teža: kg
  • Kurišče: da
  • Barva kurišča: črna
  • Izvedba: kotni, opcija postavitve levo ali desno, možnost izbire višine, niše za drva....
  • Namen uporabe: notrenje toplozračno ogrevanje
Povpraševanje

Sorodni izdelki

Podatki podjetja

Marjeta Huško s.p.
Pot v dolino 19
1261 Ljubljana -Dobrunje
Matična številka: 3982343000
ID za DDV: SI11168854
TEL/FAX: 01 542 94 16
GSM: 041 822 022 ali 041 708 496

Plačilo na obroke

kreditne kartice

Cenjene stranke obveščamo, da smo z 1.1.2016 uvedli različne možnosti plačila in sicer:
Možnost plačila s karticami BA, Maestro, Visa, Diners in American Exspress;
Možnost plačila na obroke: Diners do 24 obrokov, American Express možno plačilo na 3, 6, ali 12 obrokov.

Close Panel

Member Login